Robotics

 

Carbon Fiber Products ing Industry Robotics

 

Ing kesempatan kanggo nggunakke produk serat karbon ing industri robotika sing ateges limitless.

Bagean serat karbon bisa  digunakake kanggo ngurangi bobot, nambah part kaku lan wekasanipun nambah pangolahan automation.

Telas serat karbon kang  versatility lan kemampuan kanggo bisa fabricated dadi ukuran utawa wangun wis materi terkenal kanggo aplikasi robot.

Robotics fabricated karo tabung serat karbon, piring utawa manéka adat nindakake luwih saka nalika digawe karo liyane  bahan. Ing kasunyatan, akeh aplikasi wis tontonan:  

 




newsletter

Tindakake kita

  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
WhatsApp Online Chat !